세미나

[세미나] Deep learning processor architecture and its application

2019-06-05l 조회수 652

일시 : 2019 6 7(), 16:00 ~ 17:00

장소 : 서울대학교반도체공동연구소설계관(104-1) 205

연사 : Seokbum Ko, Ph. D., PEng

Abstract

In the first part of the talk, deep learning processor architecture will be discussed mainly from computer arithmetic point of view. Multiple/mixed precision and flexible precision techniques are newly introduced and some benefits for deep learning neural networks will be demonstrated. Additionally, approximate computing and some acceleration techniques will be further discussed.

In the second part of the talk, deep learning applications will be introduced including CT imaging, ultrasound imaging, fast detection of explosives, license plate localization/recognition, and FPGA based advanced hearing aid using deep learning.

Biography

-        Professor and Graduate Chair, Dept of ECE

-        Professor, Div. of Biomedical Engineering

-        2016: Intel Hardware Accelerator Research Program awardee