공지사항 - 장학

[교외장학] [Google] Women Techmakers Scholarship 장학생 선발 안내

이재선l2019-05-15l 조회수 104

Ready to be inspired?
Apply now for 2019-2020 Women Techmakers Scholars Program!

The Women Techmakers Scholars Program supports women to excel in computing and technology, and become active role models and leaders in the industry.

If the below apply to you, you’re eligible!
  ·  A female student studying computer science/engineering, or a closely related technical field
·  Currently enrolled at an accredited university in Asia or Australia/New Zealand for the 2019-2020 academic year

Why apply for this scholarship program?

Award  Retreat  Community

Scholars will each receive a cash award for the 2019-2020 academic year.
This year’s scholarship recipients will also be invited to attend the annual Women Techmakers Scholars' Retreat. This retreat will be a great opportunity to connect with fellow scholars and network with Googlers.
Professional development and community outreach opportunities will continue to be offered after the retreat!

Here is the secret to join us
Get started on application now!
Explore our website to learn more about Women Techmakers Scholarship Program and begin your journey to become a next scholar.
Note that application will be closed at 23:59 of May 31, 2019 in SGT.

APPLY HERE

A few simple ingredients to make a good application...

General background information   Academic
information
  Documents
(Resume, transcript…)
  Short answer questions

And don’t forget to read through our application instructions so you won’t get confused.

What are you waiting for? We hope to see your application soon!

Questions? Reach out to WTMScholars@google.com.